Joe Dispenza

M-am intrebat odata cand eram micuta daca pot face si eu minuni ca Iisus. M-am gandit eu singura ca el avea tot un suflet asa cum am eu si nu ar fi corect ca el sa fie superior sau vreun alt om sa fie superior altuia.

Nu erau ganduri de fapt. Era o cunoastere superioara si un adevar pe care l-am negat de a lungul timpului, fapt care nu mi a adus satisfactii. Mi-a fost tot mai greu pe masura ce nu am acceptat ca si eu pot face minuni. Este o blasfemie sau o ciudatenie rara sa le spui oamenilor asemenea lucruri.

Am citit in Modelul Divin, de Baird Spalding, ca noi suntem Dumnezei. Joe Dispenza indrazneste si mai mult sa explice cum putem noi sa traim cu asa zisa divinitate din noi in Becoming supernatural.

A deveni supranatural e deja o idee iesita din comun. Insa este literalmente adevarata. Ca si fan inrait al lui Joe dispenza, am inceput sa practic invataturile lui dupa mult timp dupa ce nu am practicat nimic si doar am cules informatii.

Spuneam despre mine ca sunt fan Joe Dispenza. Il credeam intr-o oarecare masura, insa nu suficient incat sa aplic si sa inteleg ca pot influenta ceea ce mi se intampla mie si chiar totul se poate schimba. Intelegeam informatiile doar cat se aplic mental pentru alte persoane, insa nu pe plan personal.

Intr-un final am inteles ca daca de fapt mie nu mi se intampla nimic nou pentru ca in mare parte nu voiam sa vad ca se poate face ceva si in al doilea rand, eram atasata de ceea ce mi se intampla.

Conceptul de a fi Dumnezeu noi insine a fost unul foarte greu de ingerat pentru mine, intrucat aveam anumite credinte subconstiente care ma convingeau ca Dumnezeu ma pedepseste si ca merit aceste pedepse. Credeam in cele 10 porunci si credeam ca am fost un copil rau care nu a respectat porunca iubirii de parinti si este pedepsit prin stari de tristete si credeam in plus ca asa va fi mereu. Puneam accent pe faptul ca parintii sunt nefericiti din cauza mea. Credeam ca asa trebuie sa fie, ca nu sunt suficient de draguta pentru a fi iubita de parintii mei, parintii mei la randul lor nu au fost suficienti de draguti sa fie iubiti de parintii lor, iar noi suntem oameni de calitate inferioara. Acestea sunt doar cateva exemple de credinte care imi infpuentau viata iar emotiile mele, erau ca atare, negative. Credeam in aceasta categorisire de oameni si imi era frica sa accept ca eu as fi de categorie inferioara ca om, si nu gaseam nicio informatie care sa contrazica acest fapt.

Totula durat pana am descoperit informatiile din cartile lui Joe Dispenza, un om minune care pentru mine face minuni, si care prin stiinta si cunoastere arata lumii ca exista in interiorul nostru o putere mai mare decat orice trauma.

Acesta a scris 4 carti:

Antreneaza-ti creierul

Distruge-ti obiceiurile nocive

Tu esti placebo

Becoming supernatural.

Toate au fost scrise in limba engleza, primele 3 fiind traduse in limba romana. Toate aceste carti impreuna au potentialul de a-ti seta creierul spre succes si de a te face sa schimbi ceva in modul in care percepi viata.

Pntru mult mai multe detalii despre.modul in care acest om iti poate influenta viata, viziteaza www.drjoedispenza.com , vizualizeaza podcasturi pe youtube ale lui Joe Dispenza precum si testimoniale ale oamenilor care au folosit aceste informatii sau conecteaza-te la grupuri de studiu pe site-uri de socializare precum Facebook.

Iar eu voi reveni cu povesti si minuni despre care rar auzim si in care si mai rar credem.

cu simpatie, Alexandra

Despre presthope

Exprim ceea ce vad in jur si ceea ce vad in interiorul meu. Descriu lumea si lumea mea ma descrie pe mine!
Acest articol a fost publicat în autocunoastere, Romania, Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s